Com és el llibre?

La intenció de la família ha estat traure el llibre en un format de molt bona qualitat, tant pel que fa al paper com pel que fa a l’enquadernació. Pensem que és un tipus de llibre que no només està fet perquè el llegeixi el comprador, sinó també perquè passi de pares a fills, tal com s’ha fet tradicionalment amb els clàssics tortosins. Qui no té a casa exemplars de Bayerri, Mestre i Noé, Verges Pauli o del mateix Moreira, que ha heretat dels pares o dels iaios? És un llibre que ha d’aguantar el pas dels anys i de les dècades de la millor manera possible.


D’altra banda, volíem fugir de la possibilitat que el llibre tingués un cost excessiu: Moreira escrivia sobre la gent del poble i per a la gent del poble, no en va el llibre es titula Del bon humor tortosí o la exaltació dels humils.


Finalment, el llibre té gairebé 300 pàgines i està enquadernat en tapa dura. Hi ha moltes fotografies en blanc i negre, moltes de les quals són dels personatges dels que parla, i altres, dels escenaris on té lloc l'acció. El preu del llibre serà de 22€, encara que el dia de la presentació es vendrà per 20€. La família ha decidit seguir l'exemple de Joan Moreira i donar-li a l'acte de presentació un caire solidari, donant el 25% del preu de cada llibre a benenfici del Menjador Social Mossèn Sol. Per saber més sobre la presentació, feu clic aquí.Tornar a l’índex del llibre inèditTEXT: Xavier Aixendri Murall - © Tots els drets reservats