Presentació solidària amb el menjador social Mossèn Sol

PRESENTACIÓ SOLIDÀRIA  AMB EL MENJADOR SOCIAL MOSSÈN SOL.


Del bon humor tortosí es presentarà el 20 d'abril de 2012 a les 20.30h a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa. L'acte serà presidit per Ferran Bel, alcalde de la ciutat. Lluís Lamote, director del Menjador Social Mossén Sol, ens parlarà de la labor social d’aquesta institució. Manel Ollé, escriptor i professor de l'Institut Joaquim Bau, farà la presentació del llibre pròpiament dita. Per finalitzar, comptarem amb l'actuació de l'Orfeó Tortosí i de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa.


Seguint l’exemple que va donar Joan Moreira, la família ha decidit donar-li a l’acte un caire solidari. El llibre es vendrà al preu especial de 20€ (en valdrà 22€ a les lliberies), dels quals se’n destinaran 5 a benefici del Menjador Social Mossèn Sol. Hem triat aquesta insitució perquè Moreira va estar estretament vinculat als josepets, ja que hi va fundar i dirigir l’Schola Cantorum i va fer de professor de música. També va arribar a conèixer al Beat Mossèn Sol i va tenir una forta amistat amb el Beat Mossèn Peris.


Lamentablement, aquests cinc euros solidaris només els podrem donar durant l’acte de presentació, ja que, després, el legítim marge de benefici de les llibreries ens deixa poques possiblitats.
Tornar a l’índex del llibre inèditTEXT: Xavier Aixendri Murall - © Tots els drets reservats